Reacties van cliënten

Onterecht naar huis gestuurd

Mijn werkgever heeft me naar huis gestuurd met de mededeling dat mijn arbeidsovereenkomst is beeindigd. Door direct reageren van mijn advocaat werd het ontslag door de rechter vernietigd en kon ik weer aan het werk.

 

Ik mocht geen rok als bedrijfskleding dragen

Ik mocht van mijn werkgever geen rok als bedrijfskleding dragen. Ik werd naar huis gestuurd zonder salaris. In kort geding werd geoordeeld dat ik weer tot het werk moest worden toegelaten en mijn rok mocht ik weer aan! Dit alles dankzij mijn advocaat mr Sicco van Steenwijk.

 

Aanvraag ontslagvergunningen als gevolg van reorganisatie

Vanwege een reorganisatie op grond van bedrijfseconomische omstandigheden had ik behoefte aan een advocaat die snel handelde en mij ter zake kundig adviseerde bij de aanvraag van ontslagvergunningen voor mijn personeel. In mr Sicco van Steenwijk vond ik de juiste persoon en sparringpartner.

 

Wel of geen dienstverband als ZZP'er

Ik ben als ZZP-er werkzaam voor slechts één opdrachtgever. Is er nu sprake van een dienstverband of niet? Mijn advocaat heeft me op de hoogte gesteld van alle ins en outs van het ZZP-er schap en wat te doen om te voorkomen dat er sprake is van een dienstverband.

 

Outsourcing van werk en van functie

Mijn werkgever besloot administratieve werkzaamheden te outsourcen. Als administrateur moest ik mee over naar deze externe partij, vond mijn werkgever. Ik nam daarmee geen genoegen. Via internet ben ik bij Hulp Arbeidsrecht terecht gekomen. Ik heb gedurende de procedure goed en deskundig advies gehad.  


STEL EEN VRAAG

Vragen over arbeidsrecht? Wacht niet te lang en stel ons uw vraag!

STEL UW VRAAG:


TELEFONISCH

Vul uw naam en telefoonnummer in.
U wordt op werkdagen binnen 24 uur
teruggebeld door een advocaat.
ONLINE

Stel uw vraag via het formulier.


> Reacties cliënten
> Lage kosten
> Gesubsideerde rechtsbijstand

> Over Hulparbeidsrecht.nl
> Onze missie
> Actueel
> Linkpartners

> Privacy en disclaimer
> Algemene voorwaarden
> Privacy Statement